Tuesday, 22 January 2013

NAMA ASAL ZAIRIL : CHRISTOPHER ROSS LIM

 


 
Nama Sebenar
Tarikh Daftar 
Tarikh Pinda 
Nama Baru
Nama Ibu Sebenar
Nama Ayah
Sebenar
Negara Asal Lahir
Christopher Ross Lim

21.4.1997
23.6.1997
Zairil Khir Johari
Christine Lim @ Rose Christine Abdullah@Rose
Christine Khir Johari
Howard Lim
(Singapore)
Hawai, Amerika
Syarikat


Sehingga ke hari ini Zairil masih tidak mengaku beliau anak Cina Totok, istilah Cina di Indonesia disebut Cina Totok!  Lim Guan Eng juga berusaha menipu Hadi Awang, menipu Nik Aziz, menipu semua orang Islam bahawa ada Melayu Islam dalam CEC DAP (setelah kesilapan Suruhanjaya Pilihanraya DAP).

Prosedur yang ada sekarang ialah, Zairil yang mengaku Melayu itu hendaklah membuat ujian DNA untuk membuktikan beliau anak Howard Lim atau anak Mohd. Khir Johari!

Setujukah anda Zairil melakukan DNA untuk menjawab kebodohan kita yang diperbodoh-bodohkan oleh Lim Guan Eng kononnnya dia anak Melayu? 

Zairil mengundi di Bangkok Lane di DUN Pulau Tikus dan Parlimen Bukit Bendera!

Artikel selanjutnya, apakah Kewarganegaraan Howard Lim bapa sebenar Zairil? Jika bapanya Howard ahli PAP, maka segala Rahsia negara mudah disalurkan kepada negara luar? Nantikan artikel seterusnya...
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

3 comments:

  1. DAP anti Islam, di Penang LGE tanbah peruntukan untuk Hal Ehwal Agama Islam, PAS Melayu perjuangkan Islam, UMNO Islam Tolak Hudud..hha..ha..ha...bengong dia nih.

    ReplyDelete
  2. Nak buat macamna dia ni jahil murakab...kesian dia bila dah tak ada ilmu gama dan dibutakan hati oleh Allah sehingga tidak boleh bezakan mana satu intan dan mana satu batu kuari.

    ReplyDelete
  3. Apa sibuk dengan bangsa, yang penting beragama Islam dan mengamalkan ajaran Islam dan Ketakwaan kepada Allah adalah lebih mulia daripada mengagungkan bangsa.

    ReplyDelete

OtherStory

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...